Uvjeti korištenja

Podatke sadržane na ovoj web stranici MILUNA USLUGE D.O.O. učiniti će dostupnima javnosti isključivo u informativne svrhe te će kontinuirano raditi na tome da osigura točne i redovito ažurirane informacije.

Naglašavamo da se informacije dostupne na web stranicama MILUNA USLUGE d.o.o.ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj stranica suglasni kako ove stranice i MILUNA USLUGE d.o.o. ne smatrate odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

Uvijek nastojimo da sve objavljene informacije budu potpune i točne, no s obzirom na česte promjene informacija te kratke rokove za objavu, nažalost moguće su i pogreške. MILUNA USLUGE D.O.O. pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

Sve informacije koje su ovdje objavljene isključivo su informativnog značaja, a za sve druge svrhe potrebno se obratiti direktno u agenciju gdje se mogu dobiti savjeti prilagođeni vašoj konkretnoj situaciji i potrebi.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.