SUPER PRILIKA ZA INVESTICIJU! 11596M2

Lokacija:
Poljica, Jelsa
Cijena 249.000€

Podijeli:

ID Kod110
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Površina:
11.596 m2

Značajke nekretnine

Komunalije
  • Asfaltni put
Dozvole
  • Vlasnički list
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: ostalo

Opis

„PODMACIĆA KUK“ je poljoprivredno zemljište na kojem se može graditi po posebnim uvjetima!
Nalazi se neposredno pred ulazom u selo Poljica.
Sastoji se od dvije čestice ukupne površine 11.596m2.
Zemljište se proteže od glavne ceste kojom se prometuje otokom pa prema gore, a dodatni pristup parceli je moguć i makadamskom cestom .
Sa parcele se pruža prekrasan pogled prema moru, Braču i Makarskoj.
Općina Jelsa dozvoljava gradnju izvan građevinskog područja na površinama koje su veće od 10.000m2, a nalaze se izvan pojasa 1000m od obalne crte. Parcele "Podmacića kuk" zadovoljavaju taj uvjet, jer se nalaze oko 1200m od obalne crte. U tom smislu moguće je graditi gospodarske građevine bruto površine do 200m2, najveće visine do 5m – i/ili potpuno ukopani podrum do 400m2 za vlastite potrebe, a u funkciji obavljanja djelatnosti poljoprivrede, stočarstva, te pružanja ugostiteljskih i turističkih usluga . Također se na tom području može graditi stambena građevina za vlastite potrebe ali isključivo vezana za gospodarsku djelatnost.
Dakle, zemiljište zadovoljava uvjete, a sve daljnje radnje moraju biti uz dozvolu i usklađene s Prostornim planom Općine Jelsa!
Prilika je izvrsna, a za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte agenta.

Mapa

 

Kontaktirajte agenta

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.